Arvomme

Ratkaisukeskeinen toiminta tarkoittaa meille pieniä arkisia muutoksia kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusia kokemuksia luonnosta ja uusia puolia itsestä. Toimintaamme ohjaa käytännönläheisyys sekä luonnon ja eläinten hyvinvointia tuottava vaikutus.

Työskentelymme perustuu aitoon ja välittömään vuorovaikutukseen myönteisessä ilmapiirissä.Haluamme antaa asiakkaalle tunteen, että hän on riittävän hyvä ja kykenevä ratkomaan oman elämänsä haasteita. 

Haluamme mahdollistaa yksilöllisiä  luontokokemuksia, rauhoittumista ja löytöretkeilyä mielenmaisemassa. Kohtaamme asiakkaan ja luonnon arvostavasti ja kunnioittaen.

Yhdessä olemme enemmän! Paikalliset majoitus-, ateria-, kuljetus- ja hyvinvointipalveluja tuottavat yrittäjät ovat yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa rakennamme monimuotoisia palvelukokonaisuuksia. Tutustu myös www.rautjarvitravel.com !

Toiminnassamme huomioimme kestävän kehityksen ja varjelemme arvokasta luontoamme.

Köyttämämme menetelmät pohjautuvat tieteellisiin tutkimuksiin, kognitiiviseen-,positiiviseen-,ympäristö-ja ekopsykologiaan sekä neurotieteisiin.